Børsten der forkæler både hår og hovedbund!

Annonce for Madison Professional.
Modeugen nærmer sig med hastige skridt, og er derfor lige nu i gang med at få styr på mit backstage kit.
I dette kit er gode kvalitetsbørster et musthave, især når jeg bruger dem så meget som jeg gør.
Jeg har tidligere købt mange af de dyreste børster der er på markedet, men jeg synes sgu at 1300 kr er meget for en børste. Derfor er jeg top begejstret over at have fundet det her mærke! Madison Professional har lavet nogle vildt lækre børster – både med naturhår, nylonhår og en kombination af hår og nylon.

Mine personlige favoritter er helt klart dem der hedder “Boar & Nylon Brush”. De er virkelig gode til at børste krøller igennem efter de er blevet lavet på et krøllejern. Eller bare generelt til at børste et tørt og uregerligt hår igennem. Bonusinfo: Den fås både i stor til at have liggende hjemme, og i en mindre lige til at have i tasken.
Den der hedder “Detangling” er ideel til at udfiltre knuder i det våde hår.
Den sidste som er lavet kun af naturhår er den der hedder “Hyperflex Boar Brush”. Den er ideel til at fordele det naturlige fedt fra hovedbunden ud i længderne og giver en helt unik og smuk glans på håret. Jeg elsker at bruge den til at lave det her “Desperate Housewife”-hår hvor det er bløde og store krøller.
Alle børsterne er ovenikøbet lavet til at være milde mod hovedbunden og masserer samtidig hårrødderne.
Alt i alt er jeg top fan af børsterne! De har en sublim kvalitet og prisen virkelig god. Som professionel er disse børster et musthave – og som almindelig forbruger er det virelig forkælelse til dit hår.
xx Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *