Camilla på forsiden af ...

VIND ET KOMPLET MAKEUP LOOK!

Kære læsere!

Nu har i muligheden for at vinde et komplet makeup sæt fra Smashbox, med mange af mine & Camillas favoritter. Sættet har en værdi af 1395,- og alt du skal gøre, er at tilmelde dig Smashbox nyhedsmail HER.

Skærmbillede 2015-11-19 kl. 18.51.42

Smashbox er et brand som er født direkte ud af et ægte foto studie.
Det legedariske Smashbox Studios i L.A er her hvor der bliver skabt nye looks og produkter. De er et mærke som tester al deres kosmetik i studiet. Deres produkter skal kunne modstå stærk lys, sved, mange timer og resultatet skal også se skarpt ud på billeder! Smashbox opfandt primers – og flere af slagsen til flere forskellige behov.

De har en fantastisk youtube side, hvor du kan blive undervist i øjenformer, ansigtsformer, læbeformer osv. direkte hjemmefra. Tjek den her.

 

Sættet som du kan vinde, består af disse produkter:

Denne primer er helt klart et must-have i Camillas og min hverdag. Når man arbejder dagligt med makeup og altid er i spotlys, er det vigtigt at vores makeup ikke smelter eller krakelerer. Photo Finish Primeren indeholder bl.a. tea tree og vitamin A & E. Den udjævner huden, minimerer synligheden af porer, fine linjer og giver dig et langtidsholdbart resultat.

Den ultimative øjenskygge primer! Aldrig har vi prøvet en primer som virkelig holder hvad den lover. De lover at din øjenskygge holder i 24 timer, og det kan vi begge garantere dig at den gør. Denne primer er lidt tyk i konsistensen og skal varmes godt op mellem fingerspidserne inden du påfører den. Den er transparent og kan derfor også anvendes helt op til brynene eller endda under brynene. Jeg “fedter” enormt meget på mine øjenlåg og har derfor haft svært ved at finde den rette øjenskygge primer. Hvis du også har samme problem, kan den varmt anbefales!

En mascara der gør lidt af det hele. Den store børste giver dig samme volume, som brugte du “DiorShow mascara”, men med ekstra fibre i mascara formlen får du også godt med længde. Den kan til fordel bygges op uden at den klumper.

En palette alle bør eje! Jeg har tit ledt efter en palette som indeholder et dagslook, aftenlook og en lille smule ekstra. Denne palette indeholder dine matte favoritter, et par glitter i neutrale farver og de smukkeste brunlige nuancer i både varme og holde toner. Jeg må ærligt indrømme at da den først kom, var jeg ikke så begejstret da jeg i forvejen havde mange af farverne i forskellige paletter – men den overraskede mig en del, og jeg har bla. brugt den til at tage med til forskellige kurser eller når jeg tager hjem til min kæreste.

En eyeliner som spidser sig selv! Ja helt ærligt? Kender du det, når man ikke kan finde sin eyeliner-spidser og man enten dropper at bruge den eller også ender man med at tvære den ud over det hele .. Og dagen efter finder du 2 spidsere. Det skal du ikke tænke på mere – hver gang du skruer låget på denne eyeliner, maser den produktet sammen i toppen og så undgår vi også spild produkt .

Jeg er blevet overraskende glad for dette kit. Du har din skyggefarve som har en kold/grålig undertone, din bronzer med en varm undertone og din lyse highlighter med et naturligt shine som ikke glimter for meget. Det er et kit der nemt kan tages to-go da der medfølger en skråpensel, som faktisk kan bruges til alle 3 farver. Dog ville jeg ønske at der kom re-fills, da jeg bruger den lyse farve aaaalt for hurtigt.

Overordnet et helt fantastisk sæt som du kan vinde!

 

 

Jeg er selv meget glad for Smashbox og jeg arbejder med produkterne dagligt. I starten af min Stylebox karriere blev jeg uddannet som Smashbox Ambassadør og var meget glad for det. Produkterne er meget professionelle og meget holdbare. Priserne er til at være med på og mange af produkterne har du i uendelig tid. Jeg bruger selv mange af produkterne til mange af mine forskellige looks.
Herunder kan i fx. se hvordan Full Exposure paletten kan anvendes til 4 forskellige øjenlooks.

image1

Knus og kærlighed
Cecille
@CecilleMakeup

*sponsoreret indlæg*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Camilla på forsiden af ...