Ugen der gik: 25 års fødselsdag og mit smerte helvede

update: mit smerte helvede

Det var egentlig meningen at min ferie startede i mandags. Men ferie, synes jeg ikke at jeg ville kalde det længere – eftersom at jeg har en nyresten. Siden jeg kom hjem, mandag aften har jeg primært bare sovet og været øm.

img_6314

Jeg sov stortset hele dagen igår og var konstant søvnig – nok primært pga. de smertestillende jeg får. Og jeg er ikke den bedste til at stå op kl 6, når mit vækkeur ringer og fortæller mig at det er tid til ny omgang smertestillende. Så det gør ret ondt, når jeg “glemmer/snoozer” dem.

Idag valgte jeg at tage til et pressemøde med andre bloggere, selvom jeg egentlig burde have blevet hjemme. Hvilket også var planen indtil sidste øjeblik.

Jeg er ikke typen der “nyder” at blive hjemme under dynen – men noglegange er det nødvendigt.
Det kan være ensomt og kedeligt at være inaktiv – det giver også enormt meget hovedpine. Så jeg besluttede at det ville være sundt for mig at komme lidt ud, få noget luft og være blandt andre mennesker for at “forberede” min mentale tilstand til at skulle på arbejde igen på mandag med smertestillende. En slags test, kan man godt kalde det.

img_6308

Selvskabet var skønt, med bekendte og andre blogger kollegaer som altid viser omsorg – og minder mig om at drikke rigeligt med vand 🙂 Der var lækker mad – som lige var hvad jeg trængte til efter at have mistet noget af min appetit. Og så var der selvfølgelig også den smukke makeup fra et brand som er blevet et af mine favoritter, Nude By Nature. I kan finde produkterne HER.

Jeg må indrømme at jeg under makeup undervisningen, forsvandt en smule. Eller mit hovede gjorde. Det var i hvert fald svært at koncentrere sig – men nemt at bevare positiviteten. Jeg fik også ondt ret pludseligt, men heldigvis bare et par sekunder. Så jeg burde have blevet hjemme. Heldigvis var der ikke langt hjem og jeg fik også taget mig en god lur, så snart jeg satte mig i sofaen.

img_6309

Jeg har desværre ikke hørt fra Herlev hospital endnu men jeg “glæder” mig til at skulle finde ud af hvilken slags sten der gemmer sig og hvad jeg i fremtiden kan gøre for ikke at danne flere sten.

Hvis nogle har været igennem det samme, ville jeg sætte pris på alle slags gode råd, eller høre om jeres forløb.

<3 Cecille

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik: 25 års fødselsdag og mit smerte helvede