En lille smule farve

Ugen der gik: 25 års fødselsdag og mit smerte helvede

img_6261

I lørdags fyldte jeg 25 år. Ikke noget jeg har været særligt begejstret for og derfor havde jeg heller ikke lyst til den store fejring.

Jeg startede faktisk dagen med en makeup på en smuk brud som en vennetjeneste for en Camilla kender.

05a908c8-3760-419c-a383-2c92a911e082

Vejret var jo super skønt – og ikke for at hovere, men så skinner solen altså bare altid på min fødselsdag 😉

Dagen var super chill. Min kæreste kom med blomster (gave var på vej med posten). Vi har nemlig sjovt nok også helårs dag på mon fødselsdag. Og denne gang havde vi 8års dag, så jeg fik 8 smukke roser.

Han blev afløst af Camilla om aftenen hvor vi bare sad og hyggede inden hun skulle på nat arbejde.

Dagen efter blev jeg fejret af min familie med Cirque De Soleil og spisning. Så stille og roligt hygge som jeg bedst kan lide det.

img_6268


Mandagen viste sig at være et rent helvede. Jeg vågnede med de værste smerter hjemme hos min kæreste.

Først troede vi bare at det var luft og at det ville gå over. Men det blev egentlig kun værre og værre. Jeg rullede rundt og kunne ikke være i min egen krop. Jeg formåede at brække mig 3 gange af smerte, hvorefter min kæreste ringede til 1813. Kvinden i telefonen var vildt sød og forstående og ville have sendt en ambulance. Hun spurgte som den første ud af mange om jeg kunne være gravid.

Jeg valgte at min kæreste godt kunne køre mig til Frederiksund hospital.

img_6285

Det værste var egentlig ventetiden. Ellers var forløbet ret fint. Jeg ankom med voldsomme smerter. Jeg frøs, havde kvalme, kunne ikke stå oprejst og trak ikke vejret ordentligt. Jeg fik målt blodtryk, puls og temperatur hvorefter jeg blev indlagt i akut modtagelsen. Her prøvede jeg at få varmen under dynen og få smerten til at gå væk.

Jeg fik smertestillende (til den anden ende) og skulle hurtigt ud og brække mig. Alt var væske og der var meget af det. Men sjovt nok blev jeg meget bedre af det. Men søvnig og øm. Så skulle der tages urinprøve hvilket viste sig at være mørkerødt. Der skulle tages blodprøve, jeg skulle til gynækolog og have en cc skanning. Hvor alle spurgte om jeg kunne være gravid.

Jeg fik en god snak med den kvindelige læge som lavede gynækolog tjek, og hun fortalte at de havde været bekymret for om jeg var gravid uden for livmoderen. Hvilket jeg også selv havde frygtet aller mest.

Men heldigvis fik vi svar til cc skanningen hvor vi tydeligt kunne se en sten. En nyresten på 3x4mm. Så heldigvis ikke så stor at den skulle opereres ud.

img_6280

Nu er jeg på smertestillende så min krop kan slappe af og forhåbentlig passerer stenen af sig selv. Jeg afventer dog en indkaldelse til Herlev hospital.

I morges udskød jeg faktisk min medicin i blot 30min og var tæt på at få samme sindssyge smerter igen. Så det er bare et no go ..

Jeg håber inderligt at den snart bare ryger ud så jeg ikke skal være afhængig af smertestillende og rende rundt med min indre ømhed i kroppen.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille smule farve