#BEAUTYSCHOOL - BRONZE MAKEUP

Tirsdags turnoff – Ustylede extensions

img_9154

 

Extensions der ikke bliver stylet rigtigt – eller extensions der ikke bliver klippet til. Dét må alligevel være et af de store turnoffs.

Her tror jeg både jeg taler for mændene og kvinderne. Det er bare ikke pænt!
Jeg er selv en af dem der har extensions – og hvis ikke jeg føntørrer og glatter/styler det, så ligner det faktisk bare en løvemanke på toppen med lange svensker-totter i nakken. KÆMPE NOGO.

Dog er jeg rigtig glad for mine extensions. Jeg har haft dem i 3 måneder nu og bruger både føn og stylingtools på dem – også med varme – og de er stadig så gode som nye. Mine extensions er flettet i, og selvfølgelig efterfølgende klippet til. Der er klippet ca 20-30 cm af den originale længde af håret, da jeg ikke ønsker specielt langt hår.

img_9159

 

Hvis du sidder derude og overvejer om du skal have Extensions i, så husk på hvor meget tid der skal bruges på at style håret. Men får ikke bare sat Extensions på – man dedikerer sig til dem og man går all-in. Den rigtige shampoo, balsam, kur og de rigtige stylingprodukter er virkelig vigtigt for at håret bliver bevaret lækkert – den rigtige børste for at undgå filtret hår der hvor håret sidder på – og den rigtige mængde af tid til at føntørre og style – og selvfølgelig også tiden til at flette det inden du sover. Hvis ikke du er forberedt på det, så bare lad være – det ender galt!

Mit hår er lavet af min dygtige veninde og kollega Nini – følg hendes instagram HER for at høre mere om pris på extensions, eller bare for at få en masse inspiration til hår.

 

1 kommentar

  • Sjovt, jeg sad og så Love Island i går og lagde mærke til præcis det samme på en af tøserne. Det er bare ikke lækkert!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#BEAUTYSCHOOL - BRONZE MAKEUP