ferie glød uden at rejse

grimme negle – fy faen da!

Tirsdagens turn off er helt klart et par grimme negle.

I kender dem – dem med meget neglebånd, nærmest gule negle og helt skæve ude i spidserne. Måske har du det selv?

Der er altså ikke noget klammere end et par grimme gule rygernegle, eller neglebidder-negle. bvadr
Jeg har selv været neglebidder – og det er altså bare super klamt! Der er simpelthen så meget neglebånd ned over neglen … få det dog fjernet

Til hverdag møder jeg mange mennesker – derfor er det for mig meget vigtigt at give et godt førstehåndsindtryk med et par velplejede negle.

Mit arbejde er super alsidigt – om jeg sidder på kontor hele dagen lang, eller om jeg besøger en af butikkerne og rykker rundt på en masse varer, så er der altid nogen der kigger på mine negle og hænder. Så for mig er det super vigtigt at have et sæt flotte negle. Især fordi mine egne negle også er bløde og skrøbelige af natur.

Uanset hvad jeg har gjort eller brugt – har det ikke kunnet gøre mine negle tykkere, længere eller mere curvede. Vi er født med de negle vi har – og de kan jo ikke på magisk vis ændre sig. Derfor har min bedste investering været en god negleteknikker.

@ditteliciouznailz er simpelten så god!
Ditte, som hun jo rigtigt hedder, formår at lave nogle super fede designs udover at lave et holdbart resultat. Igår var jeg kunde hos hende, hvor hun lavede et par lækre henna-negle. Lige dén slags boheme jeg kan lide, uden at være buch-agtig. Derudover er hun altså SÅ sød og nem at snakke med. Og din personlige connection med en negleteknikker er mindst lige så vigtig som til din frisør. img_1572

Her er designet hun lavede på mig – og der er selvfølgelig mange flere inspirations billeder på hendes Instagram.

img_1570

Hun håndmaler alle hendes designs – hvilket gør ens negle endnu mere personlige. Det koster 50kr pr negl at få et lækkert negle design. Derudover har jeg fået shellac på til 350kr.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ferie glød uden at rejse