Så flyt jer dog!

SPAR 15% PÅ GOSH

img_1690

Gosh Copenhagen har lige lanceret en ny efterår/vinter kollektion, med spændende nyheder som fx. bryn serum, en metallisk øjen palette, en banana powder og meget mere. Og som du kan se på ovenstående billede, er en del af nyhederne også veganske – jeg er fan!

Her er mine favoritter fra den nye kollektion:

GOSH STROBE’N GLOW KIT

08-08-2017-09-14-23

En ren highlighter palette med varme OG kolde farver – jeg er fan! Perfekt til makeup kittet og perfekt til mig selv. Nu troede jeg at intet kunne toppe deres contour paletter, men den har vidst fået lidt konkurrence … Find den HER.

GOSH GROWTH SERUM

08-08-2017-09-20-27

Bryn, bryn, bryn – en never-ending trend. Har du overplukket dine bryn er det altså ikke for sent. Jeg er spændt på om den er lige så god som deres vippe-serum! Du kan finde den HER.

GOSH MY FAVOURITE MASCARA

08-08-2017-09-22-17

Dén her er en lækker klassiker. En vandfast – men så alligevel ikke, mascara. Den er vandfast op til de 38 grader. Altså kan du fjerne den i baddet hvis du er en dovenlas. Det er jeg godt nok ikke – men til gængæld holder den mine vipper bukket uden at være for hård, når jeg så skal fjerne den. Find den HER.

GOSH COLOUR CORRECTOR KIT

08-08-2017-09-36-06

Vi har set dem over alt – nu har vi en dansk version som endda er vegansk. Alle farverne til at neutralisere urenheder, mørke rander og trist hud. Perfekt til makeup artist kittet eller til de dage hvor du trænger til lidt ekstra. Find den HER.

GOSH LUMI DROPS

08-08-2017-09-35-24

Okay okay .. endnu mere highlighter. Men jo – er du til den mere dæmpede version er disse helt perfekt alene. De findes også i nogle blush-farver og blush-trenden peeker helt sikkert lige nu. Hvis du vil have en ekstrem highlighter, kan du lægge denne først og bagefter din pudder-highlighter. Find den HER.

Du kan finde alle nyhederne HER eller på matas.dk.

Brug koden BLOG15 og spar 15% på alle nyhederne.
(Gælder kun på gosh.dk tom. 20/8-17)

Til jer der ikke kender Gosh Copenhagen (but why?), så er det et dansk firma som producerer kosmetik i Danmark. Der er fokus på kvalitet og forbrugeren – det betyder at de tilpasser sig trenden hos den direkte forbruger – altså fjerner parabener, parfume og nu fx. også animalske ingredienser fra mange af produkterne. Du finder Gosh Copenhagen i alle Matas butikker og deres pris & kvalitet hænger rigtig godt sammen. I mange år brugte jeg deres øjenskygge primers og idag har jeg ladet mig opgradere til samtlige læbestifter, lipliners, contour paletter, primers og meget mere!

img_1691

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så flyt jer dog!