JULEKALENDER #24 - HVEM ER VI & VI GIVER EN SÆRLIG JULEGAVE

Sandheden om vores julekalender

Der er ingen tvivl om at vi har været super motiveret til at lave en julekalender med en masse forskellig fyld til jer. Vi havde filmet det hele lige efter halloween og jeg havde brugt flere dage og nætter på at klippe hele kalenderen sammen. Derudover havde jeg lavet en super cool grafisk intro – synes jeg selv. Hvilket alt sammen er utrolig tidskrævende.

img_1702

Jeg blev desværre lidt ulykkelig da jeg fandt ud af, at jeg skulle slette en masse samt redigere en masse fyld ud af videoerne, af særlige årsager. “al det hårde arbejde for ingenting”.

Vi har altså måtte fjerne en masse produkter, anmeldelser og info om priser og forhandlere.
Hvilket er utrolig mangelfuldt for os. Det er jo dét vi gør – ikk? Vi skriver eller snakker om produkter, og fortæller dig hvor man kan få dem henne. Derudover skal vi være ærlige overfor dig, uden at lukke bullshit ud eller pynte på produktet.

Vi er ikke mange beautybloggere her på siden – især ikke mange som har et fuldtidsjob ved siden af.
Som vi har sagt 100 gange før – så er Camilla og jeg rimelig optaget af vores arbejde og det tager utrolig meget af vores tid.

Men vi kæmper med at få tingene til at fungere. Tidsmæssigt og vigtigst – uden at miste kreativiteten og passionen, hvilket har været lidt svært.

Der er måske ikke mange der snakker om det – men det kan være utrolig hårdt at have blog ved siden af et fuldtidsarbejde. Det er dobbelt op på arbejde og dobbelt så lidt tid til at slappe af – fysisk og psykisk.

Camilla hader mig når jeg kan fjerne hendes eneste fridag i 2 uger for at filme (arbejde).
Men vi gør det, fordi vi virkelig brænder for det.

Noglegange ville jeg bare ønske at dagene var meget længere ..

 

3 kommentarer

 • This shows real exetrpise. Thanks for the answer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helen Frederiksen

  Du skriver at du “desværre” var nødt til at fjerne en massse – ikke hvorfor du var nødt til det.
  Er det pga din arbejdsplads? – som du jo pænt omtaler under ‘About’.
  Hvad kan de have imod en så professionel gennemgang af produkter og deres brug. Mange af produkterne kan jeg jo godt selv finde alle mulige steder – også på din arbejdsplads. De må da tjene godt på dig – jeg har da allerede været inde i butikken og lage ganske mange penge.
  De butikker jeg handler i er dem hvor medarbejderne giver en korrekt vejledning – også selvom det betyder at de må henvise til en konkurrent.
  Hvis det er årsagen – så tror jeg at jeg vil droppe en gammeldags kæde i Danmark, der åbenbart kræver at deres ansatte er så super-loyale mod arbejdspladsen (også i deres fritid) at de faktisk ødelægger deres egen forretning. Og så er din arbejdsplads heller ikke kendt for at ville give ordentlige løninger.
  Held og lykke – håber dine snærende bånd må blive løsnet, på den ene eller anden måde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gustavo Woltmann

  Ja, jeg venter også på den dag, der er flere timer på et døgn.
  I gør et godt stykke arbejde – fortsæt med det.

  Gustavo Woltmann

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULEKALENDER #24 - HVEM ER VI & VI GIVER EN SÆRLIG JULEGAVE