Spørgsmål jeg får som vegetar

Sådan slipper du af med lugten af sved

img_7666

Hej guys.

De fleste kender uden tvivl det der med, at stå i en presset situation – og så begynder lugten at komme. Lugten af sved. Også selvom du lige har købt en antiperspirant i Matas til at beskytte ekstra meget. Men den virkede ikke! Endnu engang virkede den ikke!

Jeg arbejder meget tæt på mennesker til daglig, og sveder til tider en hel del – og før i tiden kunne jeg gå i bad flere gange om dagen og bruge diverse forskellige deodoranter. Men den eneste der virker for mig er:

Perspirex Antiperspirant

img_7665

Perspirex er en antiperspirant der virker i 5 dage! I 5 dage af gangen kan du bruge den uden brug af andre deodoranter!

Du bruger den på ren hud om aftenen inden du går i seng (helst ikke nybarberet – AV!) og så vasker du den af igen om morgenen. And that’s it. 5 dage uden lugt!!

Jeg vil anbefale den til ALLE!!

Jeg købte min på apoteket for ca 100 kr, men jeg er sikker på den også kan fåes billigere. Men uanset hvad, bruger man så lidt af gangen, at man har den i evigheder! Try it!

@camillataandrup

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spørgsmål jeg får som vegetar