grimme negle - fy faen da!

Så flyt jer dog!

giphy

Dagens tirsdags turnoff handler overhovedet ikke om beauty. Det handler om en af de ting der irriterer mig aller mest i hverdagen – mennesker og offentlig transport!

Jeg er en af de mange mennesker som til hverdag er afhængig af offentlig transport. Jeg tager metro og s-tog ca 4000 gange om ugen (well, det føles hvertfald sådan), og en af de ting der VIRKELIG går mig på, det er når folk ikke kan flytte sig for folk der skal ud. HVOR SVÆRT KAN DET VÆRE?! Først står passagerer af, så står der nogle andre på. IKKE OMVENDT. Hvorfor er det så at jeg dagligt skal kæmpe mig ud gennem en kæmpe menneskeflok for at komme ud af toget?! Jeg siger det bare: Hvis der står en person i vejen når jeg skal ud af toget, så kunne det nok godt ske at jeg lige kom til at gå ind i dem med min skulder – for det er da for irriterende. Og bare lige FYI – bare fordi hele døren er oversprayet med grafitti så man ikke kan kigge ind i toget, så betyder det altså ikke, at der ikke kan stå nogle mennesker på den anden side af døren, når døren åbner.

Vi vil allesammen gerne med toget – og det skal vi nok også komme (med mindre det er på en af de små metrostationer, hvor dørene kun er åbne i 5 sekunder, men så kommer der en ny metro 3 minutter efter), så skal vi nu ikke allesammen blive enige om, at vi giver plads til folk der skal ud af toget? På forhånd tak!

@camillataandrup

2 kommentarer

  • Har det på præcis samme måde! Det er ikke altid det går mig på, men ofte. Én ting er at nogle folk bare altid skal stå så ufatteligt tæt på døren, en anden er at de sjældent giver plads til dem der skal ud og værst er det når det er forældre med klapvogne eller barnevogne der skal ud, der kunne man i det mindste give lidt plads! God dag til dig ellers 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, der er åbenbart ikke alle, som forstår sig på almindelig ordentlig opførsel, når det kommer til offentlig transport.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

grimme negle - fy faen da!