Mig som leder?

Romantiske øjne og efterårs læber

PIC_0564

Er du til den klassiske eyeliner ligesom mig? Her er et look med den klassiske eyeliner men med et twist af dystre læber. Vi er jo kommet godt ind i efterår og dertil hører en mørk læbe til. Jeg har derudover arbejdet med med hightlighter hvilket jeg selv er meget begejstret for.

Jeg har i et stykke tid forsøgt mig med at, snakke i videoer – men er faktisk kommet væk fra det. Jeg synes at det er super grænseoverskridende og jeg er ikke særlig vild med min egen stemme. Jeg har en overbevisning om, at min stemme og mit sind ikke stemmer overens – så når man føler sig super voksen, men har en barnestemme gør det intet godt for min selvtillid. Det betyder at jeg har været nødsaget til at, redigere min stemme væk i videoen.

Jeg håber i hvert fald at i synes om looket.

Produkter jeg har anvendt i videoen:

 

-@Cecillemakeup

Følg os på Facebook & Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mig som leder?