Dagens look - basic halo

Reno-stilhed på bloggen

giphy

Tiden løber hurtigt forbi pt. Pludselig har jeg arbejdet hele dagen uden at have overskud til en skid.

Faktisk holder jeg “2 ugers ferie” fra mit arbejde. Men den har pludselig forvandlet sig til at jeg renoverer hele mit badeværelse. (som jeg i øvrigt bare troede tog 4-5 dage). Nu er vi midt i anden uge og jeg er langt fra færdig.

Hele første uge gik jeg slet slet ikke med makeup – men min hud har ikke engang fået mulighed for at trække vejret. Jeg er faktisk slået ud og sikkert pga alt arbejds støvet. Det støver ud i hele lejligheden og jeg er da ved at få spat. Hvis jeg havde vidst at det tog så lang tid – så havde jeg nok droppet det bare ved tanken. MEN jeg tror på at det bliver godt.

Jeg har i en hel uge skulle undvære mit bad og mit toilet. JA mit toilet! Det er hårdere for mig end jeg troede. Jeg låner til gengæld et toilet i kælderen – men som i øvrigt er mega creepy – så jeg har altid en i telefonen med mig når det er blevet mørkt. Og det ser ikke ud til at jeg får toilettet installeret i den næste uges tid. Så indtil da står den på babyservietter, tørshampoo og en lang tur hjem til kæresten engang imellem for at få mig et lækkert varmt bad.

MEN jeg glæder mig til at vise jer resultatet af det hårde arbejde.

Har i nogensinde skulle undvære noget så basalt, som et toilet i en længere periode?

<3 Cecille

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens look - basic halo