Julefrokost Glamour

Perfekt glat hår & krøllet hår

Okay .. ÉT specifikt jern har vundet mit hjerte hvad angår mit ødelagte frizzy hår.

11172492-1714327781027433

L’Oreal Professionel’s Steam Pod 2.0, er mit ultimative favorit jern.

Som i kan se på mine billeder er mine længder meget lyse i forhold til min hovedbund – og de er bestemt også blevet afbleget en del. Derfor står det også ud til alle sider, hvis jeg ikke gør noget ved det.

PIC_0897

Steam pod er et jern, baseret på damp. Da det er baseret på damp, betyder det at håret ikke hår i “varmeshock”, så snart det rammer jernet. Derudover er dampen med til at give mere glans til håret, redde håret bedre ud og give en “anti-fugt” effekt.

11172492-1814327781029845

Min egen personlige erfaring er, at mit hår i hvert fald ikke reagere på fugtigt vejr udenfor, efter jeg har brugt mit steam pod – hvilket er fantastisk for os med kruset hår, eller dem med krøller.

I Steam pod’ er der en udtagelig kam – den er jeg stor fan af og jeg tager den faktisk aldrig ud. Den er med til at styre og kontrollere mig hår og jeg kunne forestille mig at krøllet hår også ville have gavn af den.

Med hensyn til varmen kan du regulere det helt ned fra 140 grader til 210 grader.
Jeg er ghd-opdraget og bruger aldrig over 185 grader på mit hår, da alt over er skadeligt.

Der findes produkter i Steam pod serien der indeholder keratin, til at styrke og forsejle spidserne – de kan klart anbefales hvis dit hår har brug for ekstra beskyttelse eller styrke.

I kan finde Steam pod produkterne her.

Jeg fortrækker at bruge heat protection cream fra ghd, da jeg godt kan lide duften og konsistensten på produktet.

Jeg har lavet en lille video på vores facebook side @beautybirdsdk, hvor jeg både glatter håret og krøller det.

Til slut i videoen børster jeg krøllerne med min favoritbørste – fordi jeg siger nej til medusa-krøller 😉

PIC_0906

PIC_0912

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julefrokost Glamour