Min første gang

Nyt år – mere hår? UPDATE: efter 30 dage

991cf1cd-3f5e-4b0b-9660-3864c565e84b

Jeg har tidligere skrevet om hårkuren på billedet ovenover. Indlægget kan i finde HER. Nu har jeg brugt alle 30 små flasker, 30 dage i streg.

Jeg må ærligt indrømme at jeg ikke havde bemærket ændringen før Camilla nævnte det for mig. Allerede efter 20 dage havde jeg en masse små fimrehår i hele hovedet.

img_4505

Som i kan se på billedet ser det faktisk rimelig vildt ud. Og det er det også – utrolig irriterende at kontrollere i hverdagen. Men jeg er sku da glad for at det virker!

Jeg havde i hvert fald ikke regnet med det her. Jeg tvivlede faktisk en del – fordi jeg VED at produkter ikke tryller, bare sådan lige. I hvert fald ikke med hårvækst. Men grunden til at det egentlig virker, må være fordi produktet ikke taber mit hår så hurtigt som normalt.

Det skal nævnes at mit hår vokser 3-4 gange hurtigere end normalt og jeg fælder også langt ud over det normale. Jeg har tykke hårstrå, okay-meget af det og der vokser 2-3 hårstrå ud af hver hårsæk.

Jeg fortsætter med at bruge kuren i de 90 dage som anbefalet, men imorgen på 31 dag vil jeg give det et ekstra boost ved hjælp af shampoo og hårkur.

img_4643

Masque Densité anbefaler jeg normalt til kvinder med et gråt hår (primært shampooen). Fordi indholdet kontrollerer et hår med tykkere struktur samt giver håret et lille boost.

Den indeholder stemoxydin som “holder” på håret og forlænger levetiden og hyaluronsyre som binder fugten og blødgør (+ fugter en tør og irriteret hovedbund). Den skal anvendes i hovedbunden – for ellers får du ingen nytte af den.

img_4645

Bain Prévention er en shampoo til hårtab. Den er lavet til at stimulere hovedbunden samt hårfibrene med system Pro-activ. Derudover beroliger den hovedbunden og indeholder ingen silikone.

Jeg glæder mig til at kombinere alle produkterne og se hvilke resultater det giver. Jeg giver selvfølgelig en update løbende 🙂

<3 Cecille

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min første gang