Hvordan kan et billede af mig havne på forsiden af et engelsk magasin?!

Nyhed fra GHD!!

Hey guys 🙂

Det er efterhånden ikke nogen hemmelighed at jeg ELSKER GHD. Jeg har arbejdet med GHD siden jeg startede i lære i 2007. Dvs pænt mange år siden.

Jeg har gennem tiden fulgt med i udviklingen af de forskellige Stylere (det hedder de, da de også kan lave krøller). Jeg har altid syntes at alle deres stylere er fantastiske.. Men den her, den er endnu mere fantastisk end alle de andre!!

Den nye styler hedder GHD Platinum og ser sådan her ud:

GHD -

Er den ikke bare flot? Nå, men udover det så er den virkelig også bare fantastisk at holde ved. Den ligger fantastisk i håret og glider virkelig nemt gennem håret.
Udover det er den lavet sådan, at man ikke behøver klemme hårdt på det overhovedet. Det resulterer selvfølgelig i at det skader håret mindre – og jeg kan virkelig godt se at mit hår knækker mindre af at bruge det her, fremfor de gamle.

Til alle jer der overvejer at investere i et GHD, eller skifte det gamle ud: Gå efter den her! Den er intet mindre end fantastisk!!

Den nye GHD Platinum Styler kan købes HER

Jeg vil snart lave en video hvor jeg bruger den nye styler og hvor jeg demonstrerer hvordan man kan lave krøller med det.

– @Camillataandrup

Følg os på instagram @beautybirdsdk

   

1 kommentar

  • Sophia

    Hej Camilla. Tusind tak for dette indlæg Jeg stod netop og skulle til at skifte mit 6 år gamle ghd jern ud, da du postede indlægget. Jeg var ikke i tvivl om, at jeg skulle fortsætte med ghd, men hvilke styler det skulle være, var jeg ikke sikker på, da jeg jo ikke havde prøvet dem. Efter jeg læste dette, smuttede jeg da lige ind på styleboxs hjemmeside og bestilte platinum. Det er jo helt fantastisk!! Mit hår er flot og skinnende når jeg har glattet det! Det er imponerende! Jeg plejer at bruge heatprotector med shine i, for at undgå at håret ser tørt ud. Det gør jeg ikke mere! Nu skifter jeg mellem at bruge kérastases’ Thermal Protectors og Kevin Murphys damage.manager istedet! Det er så dejligt! Tusind tusind tak!! Fortsæt endelig med de indlæg i begge to laver! Det er en god guide til os, der gerne vil eksperimentere, lære og bare interessere os for det! Både med hensyn til make-up og hår!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan kan et billede af mig havne på forsiden af et engelsk magasin?!