kom nu igang!

Når arbejde ikke længere føles som arbejde

Idag er det blevet min tur til at lave et tirsdags turn-on/turn-off. Det her indlæg er måske et af de nemmeste indlæg jeg længe har lavet, da det primært handler om min arbejdssituation lige nu.

Jeg valgte for et halvt års tid siden at springe ud som selvstændig freelancer indenfor beauty branchen. Det var noget jeg havde villet længe, men jeg var noget bekymret for, om jeg ville kunne klare den økonomisk. Heldigvis havde jeg en arbejdsplads (Stylebox), hvor jeg kunne gå ned i tid i stedet for at sige helt op.

Jeg må ærligt indrømme at det er den bedste beslutning jeg nogensinde har taget. For første gang i mit liv, føles arbejde ikke længere som arbejde. Når jeg vågner om morgenen og skal på job, så glæder jeg mig rent faktisk. Jeg glæder mig til, at jeg ikke er sikker på hvad dagen bringer. Nogengange skal jeg på fotoshoot, andre gange skal jeg arbejde på en tv-station, nogen gange skal jeg undervise osv. Det gælder faktisk uanset om det er 2 timer eller om det er 10 timer jeg skal arbejde.

Det handler selvfølgelig om, at jeg ved, at for hvert job jeg tager, er jeg blevet et beløb rigere. Men det  handler også om, at jeg er min egen chef. Jeg har selv ansvaret for at blive booket igen – og jeg har selv ansvaret for min egen succes. Jeg prøver hver evig eneste dag at blive bedre, for at få mig selv længere.
Faktisk  har jeg kun holdt en enkelt uges sommerferie – og jeg satser ikke på at skulle holde mere end en enkelt uge mere resten af året. Jeg har arbejdet minimum 10 timer om dagen den sidste uges tid (nogen dage mere) og holdt et par enkelte fridage på en hel måned. Men jeg elsker det! Jeg kæmper for mig selv og kæmper for at kravle op af karrierestigen – og for at blive dygtigere.

Min anbefaling er helt klart, at du husker at lave det DU har lyst til – på den måde føles dit job ikke længere som et arbejde. Og dét er et kæmpe turn-on!

giphy

@camillataandrup

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

kom nu igang!