når 2 bliver til 1

når 1 bliver til 2

Efter sidste indlæg skylder jeg jer en opdatering på mit nye forhold.

Som I kan se har jeg jo fundet mig en lækker hunk. hehe. Lars er navnet på min nye kæreste.

Jeg kendte faktisk L fra da jeg var teenager og gik på gym. Han var med til nogle af festerne og vi havde fælles bekendte. Vi snakkede ikke sammen, men han påstår altså at vi havde skrevet sammen engang. Ikke noget jeg husker. Jeg husker kun at han var flot.

Spoler vi så 10 år frem, faldt jeg over hans instagram ved et tilfælde. Han havde lagt et billede op af noget vegan food og jeg tænkte “hov, det navn kender jeg da!”. Så skrev jeg til ham. Stille og roligt “Hej, længe siden – nice du er vegan” agtigt.

Det blev faktisk ikke til det store skriveri andet end at jeg spurgte ham om nogle mad spørgsmål. Og så tog han faktisk ud for at rejse.

Det var faktisk Camilla der bad mig skrive til ham, en dag da jeg havde det skidt efter at have smidt ekskæresten ud. Og pludselig gik det stærkt.

Han var tilfældigvis kommet hjem fra sin rejse og ville invitere mig på kaffe. Hvilket SLET ikke er noget for mig, ikke kaffen, men sådan noget date agtigt. Fordi jeg er så super genert og akward.

Heldigvis endte vi bare at mødes på en bar, efter et par shots, så alt var godt. Vi snakkede faktisk vildt godt og nemt sammen og han spurgte mig 5 gange om jeg havde planer dagen efter .. kun lidt ivrig.

Dagen efter inviterede han mig i bio – derefter tog han med op i lejligheden og vi satte endnu en film på, som vi faldt i søvn til og med et lille kys fra ham begyndte det virkelig.

Vi blev ved med at date – lave god vegan mad, drikke vin og se masser af film. Han fik nøglen til lejligheden en uge efter vi havde datet. (Ja det er tidligt, I knoooow). Og han har faktisk sovet hos mig siden vores første date.

Han har samme værdier som mig – thank god. Vi er begge vegan og drømmer om en bedre fremtid sammen.
Ellers er han komplet modsætning – han er mega aktiv og sportslig – jeg er boldmongol – han er blond og har blå øjne og jeg .. – you know. Han er super kærlig og giver mig den kærlighed og bekræftelse jeg har brug for. Han respekterer mig og får mig til at grine hver dag. Og så passer han fandme på mig.

Vi havde en episode på vores Kreta-ferie hvor jeg endte på hospitalet – der var han der virkelig for mig.

Så ham kan I allerede godt være fan af! 😉

xx Cecille

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

når 2 bliver til 1