COPENHAGEN PRIDE 2016

Mine silver-favoritter

silverprodukter

Et af de største problemer ved at være lyshåret er, at ens hår hurtigt får en sådan en fesen gul farve. Det er en farve de fleste af os er trætte af. Derfor har jeg samlet mine personlige favoritter, til at holde det gule skær væk:

Den blødgørende og plejende: Revlon Nutri Color Bomb nr. 1002
Farvebomben som mange sikkert allerede kender. Super nem at bruge og er en god mellemmørk lilla farve. Den giver ikke sindssygt meget første gang man bruger den, men da den er lækker for håret, kan man bruge den hver gang man vasker håret – og derfor kan man se resultat efter et par gange.
Fordele: Da det er en hårkur, gør den håret super lækkert og blødt. Perfekt til et ødelagt hår! Da den ikke er så mørkt i farven, kan den bruges virkelig mange gange i træk, uden at få lilla skær!
Ulempe: Den skal bruges et par gange for at man kan se en større effekt.
Pris: 99,- for 250 ml. Kan købes hos din lokale frisør eller lige HER

Den effektive: L’Oréal Professional Silver Shampoo
Denne shampoo er en af de mest omtalte silver shampooer på markedet. Den er hjernedødt effektiv, og man skal derfor passe lidt på med at bruge den for meget.
Fordele: Den giver virkelig meget allerede første gang man bruger den! Uden tvivl den mest effektive silvershampoo jeg nogensinde har købt.
Ulempe: Den er ret hård for håret. Da der ikke rigtig er noget pleje i denne shampoo, er det ret vigtigt at bruge en god balsam eller hårkur efterfølgende.
Pris: 99,- for 750 ml. Kan købes hos din lokale frisør eller lige HER

Den grønne med mange muligheder: Kevin Murphy Blonde Angel Shampoo + conditioner
Dette er en serie uden parabener, sulfater og med naturlig duft. Det er en serie der faktisk er ret effektiv. Den giver ret meget farve, men uden at ødelægge håret fuldstændig. Og så findes den både i shampoo og conditioner!
Fordele: Den giver vildt meget farve, uden at ødelægge håret. Den findes også i conditioner, så man kan variere mellem andre shampooer og conditionere, sammen med disse silver-produkter.
Ulempe: Der er ikke helt så meget pleje i conditioneren, som i mange af de andre. Så håret bliver ikke voldsomt blødt.
Pris: 198 for 250 ml. Kan købes hos din lokale frisør eller lige HER

Den veganske: Maria Nila Colour Refresh Pearl Silver 0,20
Dette produkt er et vegansk produkt og er derfor perfekt til folk der går op i det. Den er ligesom Kevin Murphy uden parabener, sulfater og med naturlig duft. Den minder rigtig meget om farvebomben fra Revlon i forhold til effektiviteten. Den giver mest efter et par gange, og da den plejer en hel del, kan man bruge den flere gange i træk uden at slide på håret.
Fordele: Den er naturlig og lækker for håret og kan bruges ret ofte.
Ulempe: Den blødgører ikke helt så meget som farvebomben gør.
Pris: 219,- for 300 ml. Kan købes hos din lokale frisør eller lige HER

Ekstra tip: For at få en kraftig effekt første gang man bruger produkterne, kan man putte dem i det tørre hår og lade dem sidde længere tid. Dog skal man lige prøve dem af i det våde først, så man får en fornemmelse af, hvor meget håret kan tåle uden det bliver lilla.

OBS: Det er super vigtigt at vide, at man skal være ret lyshåret for at komme af med et gult skær. Hvis man er mørkere gylden eller tendens til orange, så hjælper disse produkter IKKE. Silver-produkter dræber det gule i håret, men er håret meget gult, skal det lysnes først.

2become13

– @Camillataandrup

Følg os på instagram @beautybirdsdk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COPENHAGEN PRIDE 2016