Ugens favorit - nej tak til tørre læber

Min første gang

img_7743

I dag skete det.. efter lang betænkningstid og gruppepres fra diverse kollegaer: jeg fik lavet min første brazilian wax.

Til alle jer der ikke ved hvad en brazilian wax er; så er det hvor man får vokset det hele “Down there”.

Jeg må ærligt indrømme at jeg ikke kan huske, hvornår jeg sidste har været så nervøs for noget. Jeg havde mareridt i nat om det. Jeg har været vågen flere gange i løbet af morgenen og ikke kunnet sove. Jeg har gået og rystet hele formiddagen. Mine ben rystede da jeg skulle gå ned fra 4. sal – ej men det var helt galt!

Det skal lige siges at jeg i forvejen er vant til at få vokset ben – hvilket jeg har været SÅ glad for! Men det gør ondt – og i og med alle siger det gør mere ondt “Down there”, jamen så var jeg da pisse bange.

Men hey, det hele var uden grund! Jojo, det gjorde da ondt. Men ikke noget ulideligt. Det tog ca en halv time fra jeg kom til jeg var ude – så selve voks-delen var faktisk virkelig hurtigt overstået. Det var klart værst ovenpå – mellem benene og mellem ballerne (ja, de bliver også taget!!) gjorde det faktisk ikke specielt ondt.

Hende der gjorde det var så sød og fik mig til at føle mig så godt tilpas, at jeg følte det var det mest naturlige i verden. Faktisk var jeg så begejstret, at jeg allerede har bestilt min næste tid til at få det gjort igen. Og jeg glæder mig faktisk! Mest af alt til at kunne ligge skraberen væk og ikke skulle bekymre mig om hår!

Jeg fik lavet min behandling hos Marie fra Dollface i København (lige ved Kongens Nytorv) og kan til hver en tid anbefale hende! Super dygtig og super professionel og med mange års erfaring! Jeg gav 465,- for det, hvilket jeg synes er en rimelig pris for en top prof behandling. Jeg fik Marie anbefalet af en af mine kollegaer – og jeg må give hende ret! Hun er dygtig!!

Det er kun 8 timer siden jeg fik fjernet hårene – og jeg er både rød og øm. Men jeg er glad!

Til alle jer der går og overvejer det: Do it!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens favorit - nej tak til tørre læber