creepy halloween makeup billede-tutorial

Men hvad så nu?

giphy

Du læste måske om det igår .. hvis ikke, kan jeg fortælle at StyleBox lukker. Stylebox er (endnu) en kæde med frisører, negleteknikkere, makeup artister og så har vi en shitload af professionelle produkter.

Jeg er jo egentlig født ind i den her kæde, eftersom jeg var med ‘from the very beginning’. Så jeg har lidt svært ved at forestille mig at vi lukker ..

Nyheden kom til mig igår, hvor jeg egentlig ikke tog det så tungt – nok fordi jeg ikke vidste hvad jeg skulle føle. Efter at have sovet på det, går det rent faktisk op for mig at jeg har lært SÅ mange skønne mennesker at kende i den her kæde, men at vi nu skal splittes. Jeg har selv udviklet mig helt vildt i kæden, arbejdsmæssigt men også meget personligt. Hallo .. jeg har faktisk haft alle roller man kunne tænke sig .. negleteknikker, styler, makeup-artist, stedfortræder, butikschef, online-coordinator, makeup-coach og nu projekt coordinator.

Shit jeg husker stadig da jeg var butikschef og Camilla var min stedfortæder og det faktisk lykkedes os at vækste med 40% ifht. sidste år! Jeg husker også at jeg startede som negleteknikker og lavede en masse shellac behandlinger. Vi har holdt de fedeste julefrokoster sammen. Så det knuser nu mit hjerte at se os forlade teamet.

Bitter? nah’ snarere super irriteret .. jeg er virkelig irriteret over at jeg nu skal gå med en ingentings-følelse og så især op til jul. Selvfølgelig er alt mit arbejde spildt arbejde, hvilket heller ikke er særlig fedt når jeg er en arbejdsnarkoman. Vi havde gang i SÅ gode ting med hele den visuelle del i de fysiske butikker, nyt design, en masse nye brands men nej – det var tydeligvis nok.

Hvad skal der så ske med mig? Lige nu går jeg i uvished, hvilket er det værste for mig. Jeg kan virkelig stresse mig selv ud på no-time. Men jeg ved lige nu ikke hvad jeg hverken vil eller skal, men det må tiden jo vise.

I kan evt. læse mere om det HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

creepy halloween makeup billede-tutorial