velkommen til et nyt kapitel

Lazy girl tip #1

Jeg har ikke altid 30min til at gøre mig klar inden jobbet kalder eller generelt til at se nogenlunde anstændig ud. Jeg bruger selvfølgelig tid på min makeup, måske bare 15min – 30min. Men håret halter altid.

Det sidste stykke tid har jeg fundet en rigtig nem og hurtig løsning.

Bare op i en knold. Den slags knold hvor du twister håret.

Du kan sove med den for at give kraftigere krøller eller lige have den på i en frokost pause for at give et blødt fald. Det vigtige er at du gør det i tørt hår. Og jo højere du sætter den på hovedet. Jo mere fylde giver det. Jo strammere en elastik du bruger, jo mere krøllet bliver det også. Jeg foretrækker en løs scrunchie.

Mega nemt! Og bedst at alt – helt gratis.

37a32859-9b55-4ec1-8ec7-b860f05d85bc

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

velkommen til et nyt kapitel