SPAR 15% PÅ GOSH

kom nu igang!

Dagens turn off er en dovenlas.

lazy2

Ganske simpelt. Jeg får faktisk stress af at andre laver ingenting. Det kan være under indkøb til aftensmad – her hader jeg ubeslutsomhed. Skal jeg til en begivenhed – er jeg altid klar før alle andre fordi jeg gerne vil hurtigt videre. På arbejdet løber jeg oftest rundt med 100 opgaver som bliver fordelt på kort tid. Jeg har simpelthen ikke tid og energi til at kigge på doven energi.

Ikke for at hovere – men jeg er rigtig god til at håndtere 100 bolde i luften + andres bolde samtidigt. Men bliver jeg sat sammen med en person der er forvirret eller har svært ved at sætte sig selv igang, kan jeg nemt blive ret negativ eller spydig.

Måske burde jeg bare være mere accepterende – men hvis jeg tænker over det – hvorfor skulle jeg så? For mig kræver det minus f**king talent, at være forberedt, overholde en tid, have god arbejds moral, have passion, energi og en fed attitude. Minus talent.

Oftest tænker jeg over alle de bygninger, der bliver bygget her i DK. Hold nu kæææææft hvor tager det lang tid. Når man tænker på at Kinas Birds Nest Stadium blev bygget på lidt under 5 år, og et dansk lejlighedskompleks tager MINDST lige så lang tid – så trænger nogle mennesker altså bare til et los i røven.

Nogle af os arbejder langt over 37 timer om ugen, uden at brokke os. Camilla er selvstændig – dét er hårdt. Hun arbejder konstant og har kun 3 fridage om måneden. Men dét er god arbejds etik og passion for sig selv og hverdagen.

Jeg ville bare ønske at alle ville bruge 2min hver dag, på lige at kigge sig i spejlet hver morgen, og sige “f**uck yes, idag giver jeg den lige 10% mere end jeg plejer!”. Så undgår vi at mennesker som mig bliver negative, eller pludselig sygemelder sig pga. stress ved at påtage sig andres manglende energi. På forhånd tak.

 

lazy3

 

1 kommentar

  • Henriette

    Det hedder altså en doven-LARS, som en hentydningtil navnet Lars, og stammer fra et folkeeventyr om en doven søn ved navn Lars.
    Bortset fra det er jeghelt uenig i dit indlæg. Jeg synes ikke det, verden har brug for, er flere der styrter rundt. Tværtimod.
    Men man har jo lov at være uenige.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPAR 15% PÅ GOSH