10 tegn på at du har fundet din eneste ene

JA, jeg roder.. fordi jeg er kreativ!

Igennem hele mit liv, har jeg gentagne gange måtte høre for mit rod. Både privat og på arbejdspladsen. Men faktisk er der en gyldig grund til det!

Jeg er kreativ. Min hjerne er kreativ. Og kreative mennesker roder! Min hjerne roder. Jeg kan simpelthen ikke gøre for det. Kreative mennesker roder, fordi kreative menneskers hjerner roder.

Jeg har samlet et par kendetegn, som du uden tvivl kan nikke genkendende til, hvis du som mig er kreativ:

Du dagdrømmer. Dagdrømme er med til at fodre din kreativitet. Uanset hvor usundt folk tror det er, så tror du på, at du bliver mere kreativ af det!

Du observerer ting – og du skriver dem endda også ned, hvis du føler det kan bruges til noget. Jeg har altid min telefon på mig, så hvis jeg får en idé til bloggen eller til nogle looks jeg vil lave, jamen så skriver jeg det ned med det samme!

Du arbejder bedst, når du selv bestemmer tidspunktet. Det her er et af mine yndlingspunkter. Man kan ikke fremtvinge kreativitet. Det kommer når det kommer. Kreative mennesker er ikke gode til at arbejde samme sted, samme tid og på samme måde hver dag. Det bliver for uinspirerende.

Du er nysgerrig. Især omkring andre mennesker. Du er nysgerrig omkring hvordan andre mennesker bor, lever og agerer. Men bestemt også nysgerrig på andre kulturer og rejser. At se og opleve noget nyt er noget af det fedeste. Det der med at rejse samme sted hen hvert år, bliver simpelthen for kedeligt.

Du nyder at være alene da det er her du rigtig kan connecte med dit indre jeg – og det er her ideerne begynder at strømme.

Du giver ikke op. Kreative mennesker har en tendens til at fejle. Og de fejler meget! De bliver faktisk ved med at fejle, indtil de finder en løsning på fejlen – og så holder de fast i den. På grund af alle nederlagene, tager kreative mennesker ikke nederlagene så tungt mere.

Husk, at der er en forklaring på alt! Også dit rod! 🙂

@camillataandrup

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 tegn på at du har fundet din eneste ene