Nyt kapitel

hudpleje til huden som elsker sol


Husker du at pleje din hud, når du solbader?

13296350_10154154110894449_1570182295_n

Først og fremmest er det ikke sundt at solbade. Men mange af os gør det alligevel, fordi vi længtes efter lidt farve i den vinterblege hud. Generelt er der jo ikke meget sol at komme efter her i Danmark, så når solen endelig rammer, skal vi alle ud i den.

Men vi og vores krop har glemt alt om, hvor kraftig den er. Så vi bliver pludseligt solbrændte og fortryder at vi har glemt solcremen. (sidenote: altid brug solcreme!) 

Jeg har testet en hudpleje serie i hele maj måned, som jeg synes er ideel til sommer sæsonen.

Cosmaderm Skin Care, er et tysk hudpleje brand som er specialiteret på hyaluron produkter.
Det er kun udvalgte, positivt aktive stoffer og ingredienser som anvendes i produkterne da der er høje krav fra kosmetologer, naturlæger og dermatologer.

Cosmaderm består af plante hyaluron (3 phase) i alle deres produkter, det er rene naturprodukter og de tester ikke på dyr. Alt sammen som jeg helt klart kan stå inde for.

Hvad er hyaluron, tænker man så?
Hyaluronsyre (Glycosaminoglykan ) er en naturlig del af huden. Når vi bliver ældre, bliver vores egen produktion af hyaluron svagere. Selve hyaluron har opgaven at binde fugt i huden – så huden fremstår smidig og fyldig. Derudover har det en stor betydning for heling og gendannelse af væv.

Derudover indeholder deres produkter et meget højt indhold af Aloe vera, som vi alle smør os med når huden er blevet lidt for solbrændt. Aloe vera fugter og beroliger huden.

Altså giver det enormt god mening for mig, at bruge en hudpleje serie som både indeholder, hyaluron og aloe vera, når vi ved at solen dræner fugten ud af os.

Jeg er især blevet glad for: 

Premium gel serum: En ret flydende gelé, som viser en ret hurtig effekt. Der står godt nok på hjemmesiden at den er velegnet til hud over 40år – men jeg er bestemt fan, og min hud har ikke reageret negativt. Første jeg jeg prøvede den, kunne jeg blive ved med at påføre, fordi min hud var som en svamp – men nu bruger jeg den hver morgen og aften, og det er mere end rigeligt.
Jeg oplever, at den “krakelere” en lille smule hvis man kommer for meget på. Så less is more.

Spray tonic: Generelt elsker jeg alt hvad der kommer ud på spray til ansigtet. Denne lille ven har jeg primært haft med mig i tasken når det har været varmt. Da den indeholder hyaluron og aloe, er den essentiel for mig at have med, specielt når jeg er udendøre. Heldigvis ødelægger den ikke min makeup, men tørre ganske hurtigt.

Hyaluron balm: Denne creme indeholder 10% aloe vera, så derfor har den været min ven efter jeg har været ude i solen. Den er let og kan til fordel også blandes med serummen. Jeg er mest til en ikke-fed creme, da jeg selv fedter meget i huden. Og denne konsistens er meget let.

Enzym peeling: Apropos fedtet hud og for at komme det til bunds, kan jeg godt lide at lade denne peeling sidde i 5min tid, efter den er blevet masseret på. Jeg bruger den primært i t-zonen, da jeg ikke finder det nødvendigt på kinderne.

13271559_10154154109209449_1313843446_o

Du kan finde Cosmaderm’s produkter HER og deres priser ligger mellem 150kr – 550kr.

@CecilleMakeup

Følg os på facebook & instagram @beautybirdsdk

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt kapitel