VIND // CND CREATIVE PLAY SUNSET BASH

Farvel til tyndt og trist hår!

Hej folkens 🙂

Som nogle af jer måske ved, så har mit hår været igennem lidt af hvert gennem tiden, hvilket har resulteret i et meget trist hår. Især afblegningen har været sindssyg hård for mit hår – Ja, faktisk så er hele min top knækket og ca 10 cm kortere end alt det andet – ØV.

Hvad gør jeg for at få det frem igen? Jo, til daglig spiser jeg almindelige vitaminer, kombineret med silica vitaminer. Der udover bruger jeg Densifique fra Kérastase, som er en serie der sætter ekstra gang i hårvæksten (læs mere HER). Men selvom mit hår vokser betydeligt hurtigere end det gjorde for et halvt år siden, så er det jo selvfølgelig ikke helt vokset ned endnu.

DERFOR har jeg helt spontant valgt at få extensions i (igen). Det er 3. fase i mit liv jeg går igennem med extensions, og det har aldrig været nemmere og bedre! Første gang jeg prøvede det var med tape, anden gang med de der totter og nu er det så flettemetoden. Jeg vil klart anbefale jer sidste metode. Mit hår og så lækkert og ikke mindst naturligt. Faktisk er der kun ganske få der har lagt mærke til mit ekstra hår (selvfølgelig også fordi jeg har valgt det i en rimelig længde).

img_8086 img_8087

Min søde veninde der har lavet det har gjort det intet mindre end fantastisk. Mit hår har holdt i 4 uger nu, uden at filtre sammen og blive grimt. Om et par uger rykker vi dem op igen og genbruger håret igen.

Håret er af den fineste kvalitet og med den rigtige pleje kan det sagtens holde rigtig lang tid!

Det er klart, at det kræver lidt ekstra pleje (håret skal føntørres hver gang det bliver vasket og det skal plejes godt), men hvis du er en af dem der også er godt træt af et tyndt og tjavset hår, så kan jeg varmt anbefale extensions! Men kun hvis det er lavet ordentligt!

Hvis I er interesseret i at høre mere eller booke tid til hende, så kontakt hende ved at skrive til hende på Instagram: @niniej

img_8041

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND // CND CREATIVE PLAY SUNSET BASH