Dagens look - blue wings

Få mere ud af krøllerne

Og her mener jeg glattejern/krøllejerns krøller!

Krøller sort hvid

Der er et ret simpelt trick til hvordan krøllerne bliver pænere og som burde være fast rutine når man har lavet dem; BØRST DEM IGENNEM!

Noget af det der virkelig kan irritere mit øje er, når man står bag en pige, hvor man nærmest kan tælle hvor mange totter der har været viklet rundt om krøllejernet. Det er ærligt ikke særlig pænt. Hvis man bare lige vælger at svinge børsten, kammen eller sågar bare fingrene igennem; tadaaa.. Så meget pænere!

Hvis du gerne vil have de her lidt mere “beachy” krøller, bruger du enten dine fingre eller en bredtandet kam, og børster det hele igennem. Det er virkelig vigtigt at det er hele håret der får en tur! Efter det kaster du hovedet nedad, evt sprøjt lidt saltvandsspray i så har du et messy strand look.

Vil du have lidt mere pæne, bølgede krøller skal du bruge en svinehårsbørste til at børste krøllerne igennem med. Igen, husk at børste det 100% igennem så der ikke sidder klumper af hår rundt omkring.

Cecille og jeg har lavet en lille video der viser de 2 looks:

Hvis I har problemer med at få krøllerne til at holde når I børster det igennem, så er det fordi I skal bruge et produkt med noget hold i inden I laver krøllerne. En hårlak til slut er simpelthen ikke nok. En af mine favoritter er Bumble&Bumble Styling Lotion, som jeg altid bruger i det våde hår inden jeg føntørrer. Husk altid at fordele produktet i HELE håret. Det er ikke nok bare lige at lave “hestehalen” og fyre det i den. Det skal ind imellem alle hårstrå. Ellers får I nogle krøller der vil holde og nogle der glider ud.

Håber I kunne bruge det 🙂

– @Camillataandrup

Følg os på instagram @beautybirdsdk

2 kommentarer

 • Ane

  Hvor kan man købe bumble&bumble, henne? :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • camilla

   Man kan købe det på http://www.stylebox.dk eller i de fysiske butikker. Jeg vil meget snart begynde at lave indlæg med mine favorit produkter, men da jeg er helt ny, skal jeg lige finde ud af hvordan man gør 😀 But soon to come! :-*
   – Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens look - blue wings