Beyonce Formation Makeup Look

Få lækre spidser uden at blive klippet!

Hej piger 🙂

I dag vil jeg fortælle jeg lidt om et nyt produkt ghd for nyligt har lanceret. Jeg har selvfølgelig testet det og vil dele min erfaring med jer.

Produktet hedder ghd Advanced Split End Therapy og kan købes HER

ghd advanced

Hvad er det?
Det er et produkt der forebygger slidtage, plejer dine spidser, efterlader håret mere skinnende og lukker spaltede spidser.

Hvordan bruger man det?
Først vasker I håret med shampoo som I plejer, men denne gang undlader I at komme balsam i. I frotérer håret med et håndklæde så håret ikke en slask vådt. Så kommer I produktet i håret – og I må gerne give den lidt gas med produkt. Brug eventuelt en kam til at redde håret igennem bagefter, så I er sikre på, at produktet er ordentligt fordelt.
Så føntørrer I håret som I plejer og afslutter med at glatte (eller krølle) håret.
VIGTIGT: Det er super vigtigt at I bruger en form for styler (glattejern eller krøllejern) til sidst, da dette produkt SKAL aktiveres med varme – og føntørren er ikke nok. Produktet skal have omkring de 185 grader (som er den temperatur ghd Stylere bliver).

Hvad koster det?
ghd advanced Split End Therapy koster 299,- og der er til ca 10 behandlinger i tuben.

Hvor tit skal man bruge det og kan alle bruge det?
Man skal faktisk kun bruge denne kur hver 10. gang man vasker hår. Man kan bruge kuren i hele håret, både fra bund til spidst. Jeg har selv ret fint hår, men selvom jeg bruger den, klasker mit hår ikke sammen.

Bonusinfo:
Der er varmebeskyttelse i produktet. Derfor skal du ikke være bange for at glatte håret efter du har brugt den. Dog vil jeg altid anbefale at bruge varmebeskyttelse de efterfølgende 9 gange du vasker hår.

Vigtigst af alt: VIRKER DET?
Oh yes, It works! Jeg har testet det både på mit eget hår og på min kusines hår (som er billedet nedenunder) og jeg kan se tydelig forskel allerede efter første gang!

Jessicas hår

Billede 1 viser hendes hår efter et par dage hvor det er blevet glattet et par gange – her kan man tydeligt se nogle døde spidser.
Billede 2 viser hendes hår efter en enkelt gang med brug af ghd Advanced Split End Therapy. Spidserne trænger selvfølgelig stadig til at blive klippet, men det har hjulpet en hel del!

Jeg håber I føler jer inspireret til at prøve noget nyt – inden I klipper alt jeres hår af.
Skriv endelig hvis I har nogle spørgsmål til produktet!

– @Camillataandrup

Følg os på instagram @beautybirdsdk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beyonce Formation Makeup Look