Kan man finde kærligheden på nettet?

Få den flotteste tan ved hjælp af selvbrunere

I kender det sikkert allesammen; I havde regnet med at jeres længe ventede sommerferie skulle gå med at få den  lækreste sommertan. Jeres største bekymringer skulle være om I skal have stropløs bikini eller døje med tanlines. Men så sker det værste der kunne ske.. Den danske sommer byder på regn, regn og atter regn. Ulækkert, fugtigt vejr 24/7.
Men hey, bare fordi vejret er piv elendigt, betyder det ikke vi skal rende blege rundt resten af sommeren! Jeg ved selv at det der med selvbrunere kan være lidt af en jungle at finde rundt i, så jeg har prøvet at hjælpe jer lidt.
Jeg har fundet mine 4 yndlings produkter frem til jer. Både dem der holder lidt længere tid, men også den hurtige version til når vi lørdag eftermiddag synes vi skal se brune ud om aftenen:

selvbrunere

Den effektive:
Den mest effektive af de selvbrunere jeg har prøvet, må uden tvivl være St. Tropez Express Bronzing Mousse. Dette produkt må uden tvivl være mit favoritprodukt!! Denne mousse er bestemt den hurtigste og mest holdbare selvbruner jeg længe har prøvet. Og så bliver den på ingen måde orange!
Sådan bruges den: Man påfører moussen (helst med en handske) og lader den sidde minimum 1 time og max et par timer. Efter det vasker man den af. Moussen vil eftervirke i helt op til 8 timer, selvom du har vasket den af. Jeg bruger dette produkt omkring middagstid hvis jeg skal noget om aftenen. Så kan jeg lade den sidde et  par timer, vaske den af og så er den ekstra lækker om aftenen. Den dufter selvfølgelig lidt af selvbruner – men det er jo også en selvbruner!
Pris: Produktet kan fåes i 200 ml inkl handske for 330,-lige HER og i en lille rejsestørrelse med handske, lækker fugtighedscreme og efterbehandling for kun 145,- lige HER.st tropez express

Den hurtige:
Hvis du er typen der finder først finder ud af at du vil være brun, når du har taget din cocktailkjole på og står og er på vej ud af døren, så er dette produkt perfekt til dig! Honey Bronze Tinted Leg Mist er en bronzer på spray som giver dig en her-og-nu tan som er yderst lækker!
Sådan bruges den: Den sprayes egentlig bare på der, hvor man gerne vil være brun og fordeles med hænderne.  Desuden er den uden shimmer, så farven bliver så naturlig som overhovedet muligt. Det er selvfølgelig kun makeup, så derfor vaskes den af igen med det samme.
Jeg har fået min Honey Bronze Tinted Leg Mist i min Goodiebox – og jeg har været yderst fan af produktet lige siden!
Pris: Honey Bronze Tinted Leg Mist koster 185,- for 125 ml og kan købes i The Body Shop.bronze

Den nemme:
Den her selvbruner er uden tvivl den nemmeste selvbruner jeg længe har prøvet! Man bruger den faktisk bare i badet. Den bliver på ingen måde orange, og giver en let tan første gang, som man så gradvist kan bygge op. Den dufter stadig en smule af selvbruner, men hey, det er jo også en selvbruner.
Sådan bruges den: Det fantastiske ved denne selvbruner er, at man tager den med i bad! Man vasker simpelthen bare sin krop med sæbe som man plejer, påfører selvbruneren som var det en sæbe, og lader den sidde i 3 minutter. Jeg plejer at kombinere det min hårkur fra Revlon som også kun skal sidde 3 minutter (læs om den HER). Så vasker man den af og voila. Det var det. Farven kommer stille og roligt i løbet af de næste par timer.
Pris: St Tropez Gradual Tan in Shower koster normalt 225, men lige nu er den på tilbud til 175,- for 200 ml og kan købes enten i matas eller online lige HER

st tropez shower

Den dramatiske:
Denne Multi-purpose dry oil er intet mindre end fantastisk da den kan bruges til næsten alt! Det er en fantastisk lækker olie, som på ingen måde fedter – og som indeholder en masse shimmer. Især i disse tider hvor highlight er blevet det nye sort, er dette produkt et must-have hvis I spørger mig! Ikke nok med at den bare er fantastisk smuk – den indeholder faktisk også en masse planteolier som både er godt for krop og hår. Det er selvfølgelig bare makeup, så den vaskes af igen med det samme.
Sådan bruges den: Den påføres der hvor du synes din krop skal være lækker og blød. Den er på spray, så den er super nem at bruge. Brug den på kroppen, eller sprøjt den ud i hænderne og fordel i længderne af håret for at give ekstra shine til håret. Og som ekstra bonus: Tag en smule på fingerspidserne og brug den som highlight i ansigtet!
Pris: Nuxe Huile Prodigieuse Or – Multi Usage Dry Oil koster normalt 311, men lige nu er den faktisk på tilbud til 264 for 100 ml lige HER

nuxe shimmer

Jeg håber det kunne hjælpe lidt på farven – og lad os så håbe den sol snart kommer tilbage igen! 🙂

– @Camillataandrup

Følg os på instagram @beautybirdsdk

   

5 kommentarer

 • Anja

  Hej Cecilie/Camilla. Tak for jeres gode råd.
  Jeg vil lige høre om den fra The Body Shop skal vaskes af med det samme ?
  Mvh Anja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Hej Cecilie. Tak for dine gode råd.
  Jeg vil lige høre om den fra The Body Shop skal vaskes af igen med det samme? 🙂
  Mvh Anja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecille

   Den fra bodyshop er kun en makeup-løsning. Så når du påføre den holder den indtil du går i bad igen 🙂 Den skal ikke vaskes af med det samme igen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej

  Hejsa, der mangler et link til St Tropez’en til badet. Jeg kan i hvert fald ikke trykke på linket 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • camilla

   Hej 🙂
   Du har ret! Linket skulle meget gerne virke nu! Tak fordi du gjorde os opmærksom på det 🙂
   Kh Camilla

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Kan man finde kærligheden på nettet?