let's celebrate goodiebox

Beautybirds anbefaler: Triho Brushcleanse

Kære læsere

Eftersom at vi bruger ret meget makeup i hverdagen, synes vi også at det er enormt vigtigt at rense vores hud af hver dag.

Vi har tidligere begge “bare” anvendt makeup fjerner, alt-i-en-rens og toner. Dog har det aldrig helt været nok.

Jeg døjer virkelig med en tarvelig hudtype. Jeg er super sart, både “tyndhudet” og allergisk, jeg er har en vildt fedtet t-zone og derudover får jeg bumse-udbrud når jeg er i min periode eller er super stresset.

Hvorfor?
Når jeg hver evig eneste dag bruger både, solfiter, primer, foundation, concealer, highlighter, pudder, solskinspudder og rouge, på min hud .. (ja og det er så bare på min hud), så er det super nødvendigt med en grundig rens. Derfor er jeg tøet til triho brushcleanse, som skulle rense godt i dybden og være et billigere alternativ til Clarisonic.

Hvordan?
Børsten fungerer super godt, enten i badet med en ansigtsrens der skummer, eller også uden for badet med en rens som ikke skummer. Den har 2 hastigheder og jeg går ud fra at  den lave hastighed er til sart hud, og den hurtige er til en normal til en mere dybderensende effekt. Den oscillerer, hvilket generelt giver en dybegående rens, da den følger hudens egen elasticitet.

Som i kan se i min video, så har jeg faktisk ikke makeup på – og derfor er det overraskende hvor meget skidt og snavs den stadig fjerner i slutningen.

Jeg er generelt ret begejstret for børsten, og kan varmt anbefale den.
Prisen er fantastisk, hvis det er noget man gerne vil teste af inden man går ud og investere i den helt dyre Clarisonic.

BrushCleanse koster lige nu 349,- og man kan få ekstra børstehoveder til 39,-
I kan tjekke deres hjemmeside ud her og i kan finde brushcleanse her.

@CecilleMakeup

Husk at i kan følge os på instagram og facebook @beautybirdsdk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

let's celebrate goodiebox