sneglesekret i din hudpleje - dyrplageri?

5 favoritter til sommerlækre ben og fødder

Solen er endelig kommet og forhåbentlig kommet for at blive (altså resten af sommeren).

Det betyder at vi endelig kan vise vores ben og fusser frem i shorts og sandaler. Mens kulden har været over os, har vi gemt de blege ben væk. Så her giver jeg dig en liste på produkter der hjælper dig på at få de flotte stænger frem.

13199156_10154106930919449_1866630583_o

 

Gillette Venus Swirl

Opstart med at barbere dine ben. For nogle lyder det måske som det mest naturlige, hvor andre dropper skraberen på benene og gemmer dem istedet væk i et par jeans. Denne skraber har en “flexiball” som følger kroppens naturlige former, hvilket gør arbejdet utrolig nemt. Kender i det når man kommer til at lave små sår på knæet eller anklerne? I do! Et godt tip er at skrubbe benene inden, så du får den glatteste overflade.

Du kan købe Gillette Venus Swirl i Matas eller supermarkeder. Prisen ligger ca. på 169,-

Raunsborg Body Scrub Nordic

Apropos bodyskrub. Så har Raunsborg en super lækker bodyskrub som sagtens kan bruges efter behov. Skrub er vigtigt for at rejse hårsækkene inden barbering, samt til at fjerne døde hudceller. De milde korn er lavet af græskarkærner og derudover indeholder den rapsolie som fugter huden. Der er seriøst ikke noget værre end en grov skrub som svier efter brug.

Du kan købe Raunsborg Body Scrub Nordic hos Stylebox.dk eller Matas til 159,-

Bio-oil

Husk også at fugte benene så det ikke ligner, at du har fiskeskæl. Jeg er blevet ret fascineret af bio-oil eftersom, at den har flere funktioner. Mange af jer kender den nok i forvejen. Det er en meget let olie som fordeler sig let over huden. Solen udtørre vores hud, men ved at bruge bio-oil som aftersun bliver huden hurtigt fugtet.

Du kan købe bio-oil i Matas eller forskellige supermarkeder. Prisen ligger fra ca. 119,-

St. tropez gradual tan (tinted)

Kan du ikke vente med de brune ben, så er en tinted moisturiser ideelt. Denne st. tropez creme er en fugtgivende creme med en lille smule selvbruner og en lille smule her-og-nu farve. Perfekt til dig som ikke er fan af den almindelige selvbruner. Brug den efter bad, på tør hud, og smør jævnt ud på benene. Så sørger den for at holde benene fugtet og giver dem en flot glød.

Du kan købe St.Tropez gradual tan hos Matas til 246,-

Appeal4 “tropical milfoil” neglelak 

Neglelak på fusserne er prikken over i’et. Det her er bare en af mine sommer favoritter. Normalt er jeg til nude eller sort. Men om sommeren er jeg oftes på mint grøn eller pastel lilla. Denne farve er bare super sprød og gør mine fødder lidt “brunere” at se på.

Du finder forhandlerne på Appeal4 neglelakkerne HER. Prisen er 79,-

 

*Dette indlæg kan indeholde et eller flere affiliate links eller sponsorerede produkter.
Vi anbefaler kun produkter der falder i vores egen smag.

Husk at følge med på vores
facebook & instagram side @beautybirdsdk

 – @CecilleMakeup

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

sneglesekret i din hudpleje - dyrplageri?