Nej, det er ikke et valentines look

10 tegn på at du har fundet din eneste ene

img_7241

Hej allesammen.
Jeg har valgt at dele nogen tips til, hvordan I kan vide om jeres kæreste er “the one”. Enjoy!

 

1: I kan ikke undvære hinanden.
Selvom man i et forhold altid skal kunne bruge lidt tid hver for sig, så er det rigtig svært ikke, at bruge alt sin tid på sin eneste ene. Hvorfor ikke være sammen, når man kan?

2. Alt det der før i tiden var skræmmende at snakke om, bliver pludselig en naturlig ting.
Børn, bryllup og fælles liv. Nogle store emner, som før i tiden ikke var noget man snakkede med en fyr om, i frygt for, at han ville løbe skrigende væk. Det er nu ting som der helt naturligt bliver talt om i hverdagen.

3. Alle andre fyre er luft for dig.
Jeg er selv typen, der før i tiden havde en tendens til at tro at græsset er grønnere på den anden side. Hvis der kom en super lækker fyr i nærheden af mig, kunne jeg godt stå og overveje, om min kæreste egentlig var flot nok. 
Nu kan jeg være omringet af diverse toptrimmede modeller uden at skænke dem en tanke. Hvorfor kigge efter andet, når man er tilfreds med det man har?

4. Udseendet betyder ingenting.
Da jeg startede med at date min nuværende kæreste, fjernede jeg makeup første gang vi sov sammen, for at han ikke skulle blive skræmt senere hen, af mit udseende uden makeup. Det har gjort at makeup ikke er et must for mig når vi er sammen. Selvfølgelig skal man stadig gøre noget ud af sig selv for sin kæreste – men selvom jeg går rundt helt naturel, ved jeg, at han synes jeg er smuk uanset hvad. Og hvad han har på af tøj, om han lugter lidt eller om hans hår sidder som de små trolde fra Norge som man havde som barn – whatever. Han er stadig flot i mine øjne.

5. I stoler på hinanden
Hvem har ikke haft lyst til at snage i sin kærestes telefon? Well, jeg har da mange gange. Men hvorfor? Jeg ved, at uanset hvor meget jeg snagede i hans ting, ville der aldrig være noget at komme efter. Tillid er det vigtigste i et forhold – er der ikke nogen tillid, så kan man simpelthen ikke være sammen. Der er ikke noget værre end at sidde derhjemme mens ens kæreste er i byen, og være pisse nervøs for hvad der sker. Til gengæld er det intet mindre en fantastisk, når man kan sende ens kæreste på ferie i 3 uger, og slet ikke være et sekund i tvivl om, at han stadig kun tænker på mig. Hvilket fører mig til punkt nr. 6:

6. Jalousi er ikke-eksisterende
Nogen ville nok mene at jeg tager fejl her. Men jeg har selv været i et (for at sige det mildt) hjernedødt kontrollerende forhold der nærmest ikke bestod af andet end jalousi. Og jeg vil derfor på ingen måde være i et forhold igen, hvor jalousi er en del af det. Selvfølgelig har jeg jalousifølelsen i kroppen, hvis jeg ved min kæreste omgås en virkelig flot pige – men slet ikke nok til at jeg gider åbne min mund og dele det med nogen. Til gengæld ved jeg også, at jeg kunne ligge makeup på Ben Afleck uden min kæreste ville kommentere på det.

7. Han er vild med DIG
Han er forelsket i dig. Han er vild med dig og alle dine skøre sider – ikke kun når du er på den anden side af din hormonelle periode. Han er vild med dig når du spiser klam mad, har morgenhår, er stangstiv i byen, er megahormonel og tuder over en ligegyldig bemærkning du fik med på vejen, når du lugter af sved, når du råber af ham (okay måske ikke lige her) og når du er døden nær af en irriterende influenza. Han har valgt dig fordi han ser dig som sin yndlingsperson og kysser dig gerne når som helst. Han prøver ikke på at ændre din personlighed og kommer sjældent med bemærkninger om, hvor irriterende det er når du gør sådan og sådan. 

8. I er hinandens bedste venner
Uanset hvor skøre I begge synes jeres fremtidsplaner lyder, så støtter I hinanden i tykt og tyndt. I er hinandens støtte og er der altid for hinanden. Der er ingen der ser ned på hinanden  – og I fortæller gerne stolt til jeres omgangskreds om jeres kærester. I er der for hinanden uanset hvad, og deler alt med hinanden. Der er ingen hemmeligheder og I kan altid regne med hinanden. Hvis ikke det var for forelskelsen og den intime del, så ville I være som et par bedste venner.

9. Du har frivilligt ændret dig – til det bedre
Det her er et punkt jeg virkelig kan nikke genkendende til. Før jeg fandt sammen med Thomas, gik jeg i byen konstant. Jeg havde hele tiden lyst til, at komme ud og slå mig løs og feste natten lang.
Nu er jeg blevet voksen. Byturene er skiftet ud med træning efterfulgt af en hyggelig aften med min kæreste. Jeg gider ikke længere spilde min weekend på, at have tømmermænd og være træt. Nu vil jeg meget hellere holde min krop ved lige og bruge min tid på min kæreste. Sådan har jeg altså aldrig haft det i mine tidligere forhold.
Jeg tror på, at man bliver mere voksen når man finder sin soulmate. At alting kommer naturligt.

10. I opfylder hinandens behov
Noget af det vigtigste i et forhold, er at man opfylder hinandens behov, så man ikke begynder at søge andre steder, hvor man kan få opfyldt dem. Måske er du typen der har brug for at få gaver, for at føle dig elsket. Så er det en fyr der elsker at give gaver du skal finde. Måske er du en af dem der hele tiden skal høre med ord, hvor højt han elsker det. Måske er du typen der føler dig elsket, hvis din mand gør tjenester for dig hele tiden. Her er vi forskellige. 
Jeg er en person der har brug for rigtig meget nærvær og bekræftelse – og hvis ikke jeg får det, så er jeg typen der render i byen for at få det (altså bekræftelse – komplimenter bl.a.) Her er jeg så heldig, at have fået en kæreste der giver mig lige netop det jeg har behov for. Af erfaring kan jeg fortælle, at kan din kæreste ikke opfylde dine behov, så er det kun et spørgsmål om tid, før du søger noget andet.

Disse ord er selvfølgelig skrevet med udgangspunkt i mine egne tanker. Der vil garanteret sidde nogen derude og tænke at jeg er helt væk i min tankegang. Men jeg har selv været så heldig at finde en fyr, som opfylder alle disse krav. Med fare for at lyde pladderromantisk, så har jeg aldrig haft det sådan med nogen andre før, så jeg tør derfor godt konstatere, at jeg ikke længere behøver lede efter min eneste ene.

 

@camillataandrup

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nej, det er ikke et valentines look